A CSAPAT

 

Csapatunk 2002 óta szervez Balaton parti gyerektáborokat. Sok változás mellett a főszempontok mindíg állandóak: Elsődleges célunk, a sport, és a természet megszerettetése a gyerekekkel, hogy felnőttként is igényük legyen a rendszeres mozgásra, a szabadban töltött kikapcsolódásra.


A SPORTTÁBOR címe:
8242 Balatonudvari Margaréta tér 3.

Foglalás, és információ!
info@sporttabor.hu


Levelezési címünk:
SLIDE SC. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 23.

Szervezők

Pipis Bernát
Táborvezető


Pipis BernátKisgyerek korom óta foglalkozom túrázással. Zugligetben nevelkedtem, ami annak idején a hazai túraélet fellegvára volt. 9 éves koromtól 25 éves koromig szinte nem is töltöttem otthon hétvégét. Hol evezni, hol kerékpározni, hol gyalogolni voltunk. A későbbiekben belekóstoltunk a mountainbike, a sziklamászás, barlangászat, vadvízi evezés, siklóernyőzés világába is.
16 évesen már ifiként segítettem a túravezetők munkáját, majd pár év elteltével már saját túrákat is vittünk. A nyári táborok tehát már majd 30 éve jelen vannak az életemben, de mind a mai napig résztvevőként élem meg a sok élményt, még ha magam is szervezem őket.

+36 30 9313-195
bernat@slidesc.hu

Schmuck Ádám
Táborvezető


Schmuck ÁdámAz általunk szervezett gyerektáborokban próbáljuk átadni ugyanazokat az élményeket amiket anno mi is átéltünk az iskolai vagy kerületi üttörő és egyéb sporttáborokban. A kerékpározást egy olyan sportnak tartom, melyet minden gyereknek kötelező megtanulnia, mert általa nagyon sok élményben lehet része és nagy teljesítményeket vihet végbe. A bringa mellett múlhatatlan szerelmem maradt a kajak, és a szörf, és persze télen a sí.
A táborunkból próbáljuk kizárni az on-line világot, hogy a természettel és társaikkal foglalkozzanak a srácok.

+36 30 9500-655
adam@slidesc.hu

Géczi Gergő
Táborvezető


Géczi GergőA sport gyerekkorom óta szerves része az életemnek. Az atlétika, mint versenysport, kerékpározás, falmászás, túrázás pedig hobbiként jelent mindennapos elfoglaltságot számomra. Testnevelőként tudom, hogy mennyire fontos a mozgás a mostani generációnak és ezt a tábor hihetetlenül gyönyörű, változatos környezetben tudja biztosítani. A tábor munkáját 4. éve segítem és eddig minden perce felejthetetlen élmény volt táborvezetőként is.Slide SC 2005-2020 © Minden jog fenntartva.
4Step: keresőoptimalizálás