Programok

Kerékpáros kalandtáborok

Kalandtáboraink elsősorban a napjainkban divatos ún. extrém sportokból adnak ízelítőt. Minden nap valami újdonsággal bővítjük a megismert sportágak sorát. Lesz: sziklamászás, bringa túra, mountain bike /azaz hegyikerékpártúra/, slackline /magyarul kötéltánc hevederen/, drótkötél pálya…

Kalandtáborunkban megismertetjük a gyerekeket a hazánkban leginkább elterjedt túrázási módokkal. Valamint ezek kapcsán a természetvédelem ide kapcsolódó alapelveivel is.

Programjainkra a koronát, a várgesztesi sziklafalon töltött mászó nap teszi fel. (nem kötelező) Táborainkban aktív kerékpáros, más szóval bringás életet fogunk élni. Ezért kérünk mindenkit, hozza el kerékpárját is a táborba, mert jó kis túrák várnak ránk!!


Sziklamászás

SziklamászásA sziklamászás talán a legkedveltebb program táborunkban, mely minden gyereknek megragadja a fantáziáját. Senkit nem hagy hidegen, mindenkinek van róla véleménye. :-)

TOVÁBB >>


Kerékpározás. Pár szó a bringás programokról!

Kerékpározás. Pár szó a bringás programokról!Országuti és erdei kerékpártúrák várják a hozzánk érkező gyerkőcöket. Aszfalton és erdei terepen egyaránt bringázunk a srácokkal. A Vértes legszebb ösvényeit és legfontosabb műemlékeit mind-mind útba ejtjük!

TOVÁBB >>


Slide SC 2005-2021 © Minden jog fenntartva.
4Step: keresőoptimalizálás