utazás és megközelítés

UTAZÁS VONATTAL!

Igény esetén táborozóink vonattal is utazhatnak a táborba.

Sporttábor logoSzombat reggel (pontos időpontok később) a DÉLI PÁLYAUDVARON várja a gyerekeket táborvezetőnk, a vágányok végénél sporttabor.hu -s pólóban.

Kérjük a találkozó előtt vegyétek meg a gyerekek vonat jegyét: Budapest Déli pu. - Balatonudvari ODA, Balatonfüred - Budapest Déli pu. VISSZA. Kerékpár kiegészítő jeggyel együtt!

A kerékpárokat is ekkor kérjük magatokkal hozni, kerékpáros kocsiban fogunk utazni.

Visszaérkezés szintén a DÉLI PÁLYAUDVARRA, pénteken délután(pontos időpontok később). Kérjük itt várjátok a gyerekeket.

A vonatra kérjük csomagoljatok 1 szendvicset, és min. 1 félliteres innivalót. Sok ennivaló nem fog kelleni, mert ebédre már Balatonudvariba érkezünk.
Vonatos utazást csak kellő számú jelentkező esetén tudunk indítani.

 

MEGKÖZELÍTÉS AUTÓVAL

Kérjük az érkezést táborunkba úgy időzítsétek, hogy kb. a vonattal érkezőkkel egy időben érkezzetek a táborba, mert érkezés után egyenesen a megyünk ebédelni. Kérjük, 11 óra tájban érjetek le a táborba!
ÉRKEZÉS ELŐTT 1/4 ÓRÁVAL KÉRJÜK HÍVJÁTOK A +36 30 931 31 95 -ös TELEFONSZÁMOT

Pontos címünk:
Balatonudvari, Margaréta tér 3.

Megtalálni minket nagyon egyszerű, Balatonfüred felől a 71 -es úton érkezve Balatonudvariban elhagyjuk a híres szív fejfás temetőt/jobbra/ a foci pályát, a templomokat, majd bal oldalon meglátjuk a BOLT-ot. Ott forduljunk balra a bolt utcájába./Levendula utca/ Ezen az utcán érkezün a Margaréta térre, itt balra fordulunk, a tér bal oldalán árnyas kertben álló ház a SPORTTÁBOR épülete.

Térképes segítség a tábor megközelítéséhez ITT>>

Slide SC 2005-2020 © Minden jog fenntartva.
4Step: keresőoptimalizálás